Om din telefon har gått sönder

Hallojsan! Behöver ni laga er mobiltelefon i Tranås? Maggan, min kära kollega tappade sin telefon i diskvattnet, den gled ur bröstfickan, adjöss och goodbye till den telefonen. Det var bara för henne att köpa sig en ny! Jag tappade min telefon i golvet. Displayen sprack och det såg väl inte så värst bra ut med alla sprickor kors och tvärs. Men nu är det ju så bra att det finns ett företag som heter TEK-EX teknikexperten, och jag lämnade telefonen dit, och fick den lagad på en timme! 

 

Jag tycker det är bra att det finns ett företag som kan laga din mobiltelefon i Tranås, därför skriver jag ett inlägg i bloggen om det här, så att jag kan hjälpa er att få reda på att TEK-EX teknikexperten finns. De kan laga både iPhone-telefoner och andra mobiltelefonmärken, samt surfplattor, spelboxar, bärbara datorer och stationära datorer med mera. Tyvärr Maggan, min kära vän och kollega, men tappar man telefonen i vattnet är det nog ändå rätt så kört, till skillnad från om man tappar telefon i golvet! Anlitar ni TEK-EX teknikexperten, så får ni ett noggrant och väl genomfört arbete, och ni är garanterade att alltid erhålla en fungerande telefon efter maximalt ett dygn. Men om det är en iPhone ni har, så får ni den på en timme. Den vanligaste skadan på mobiler är att det blir sprickor i displayen. Det är tyvärr många som inte känner till att det är enkelt att laga sin mobiltelefon i Tranås. Jag hoppas det ska bli ändring på detta nu, i och med att jag skrivit det här inlägget. Jag hoppas ni lägger TEK-EX teknikexpertens namn på ert minne, för jag lovar, en och annan av er kan komma att behöva lämna telefonen dit!