Risviks Express AB

Hej alla mina glada vänner som jag har skaffat mig här på denna blogg! Det är riktigt aprilväder ute idag, fast det är maj månad. Nyss sken solen och nu yr snön! Men jag älskar Sverige, och jag skulle aldrig vilja bo någon annanstans! För en månad sedan flyttade jag och då tog jag hjälp av en flyttfirma i Borlänge. Jag skulle vilja ge er som ska flytta ett riktigt bra tips, kanske det bästa rådet jag någonsin har gett, nämligen att ni borde anlita er av en flyttfirma! Jag anlitade en flyttfirma i Borlänge som heter Risviks Express. 

 

Jag tänkte att jag den här gången (jo, jag har flyttat minst tio gånger förut), skulle anlita mig av en flyttfirma. Jag har blivit en vis kvinna av tidigare erfarenheter. Jag är så glad över att jag tog den här hjälpen. Uppriktigt sagt så trodde jag att det skulle bli svindyrt, men se där hade jag fel, minsann! Det är klart att det inte är gratis att anlita sig av en flyttfirma, men Risvik Express har priser som är helt klart humana. Och det ska jag säga er, att det var värt varenda krona! Det kändes tryggt att anlita Risviks Express, för det här är en flyttfirma i Borlänge som funnits i över 40 år. Nu skulle mitt flyttlass inte gå mer än några kvarter, men ska ni flytta längre sträckor så vet jag att detta inte är något som hindrar Risviks Express att hjälpa även er. Nu har jag så sakteliga börjat komma iordning i mitt nya hem, och lika bra som jag trivs i Sverige, lika gott trivs jag i den här lägenheten, så nu får det vara slutflyttat för min del! Men som jag säger, helt säker kan man ju aldrig vara på någonting, mer än att livet alltid innebär förändringar.